De opmars van de Nederlandse neushoorn-drone!

Binnenkort:

Pssst, neushoornpoeder kopen? Helpt tegen kanker, reuma en jicht!”. Het klinkt absurd, maar dat hoor je in China en Vietnam. Om rangers in wildlife parken te helpen stropers op te sporen, heeft Dutch Unmanned Aerial Solutions een drone met een camera ontwikkeld. Wat begon als een studentenproject, groeide uit tot een start-up met een filantropische missie. Drone.

Door gebruik te maken van kunstmatige intelligentie, analyseert het team van Dutch UAS automatisch beelden die gemaakt zijn vanaf een drone of een satelliet. Door slimme computermodellen te ontwerpen voor het detecteren van objecten, zoals dieren en mensen, helpt Dutch UAS wildlife parken en boeren bij het beschermen en managen van hun wildlife of vee. Slow Food staat voor ‘Lekker, Puur en Eerlijk’, maar staat ook voor innovatie en streeft naar ecologisch evenwicht in wildbeheer, desnoods met inzet van neushoorn-drones!

Een lezing door Camiel Verschoor, CEO, Dutch Unmanned Aerial Solutions

Programma

18:00 uur Ontvangst
19:00 uur Diner
Kosten gehele programma € 57,50 inclusief menu met bijpassende wijnen en koffie/thee na, exclusief aperitief.

Dit evenement staat open voor leden en hun introducés. Maximaal 10 introducés per Clublid kunnen ingeschreven worden.

Menu:

Gerookte poldergans ham met crème van pastinaak en kropsla
Gebakken skrei met peterselie olie, aardappel crème met postelein, koolrabi, lamsoren en kokkels

Rabarber compote met yoghurt sorbet crumble

Afmeldprocedure:

Sluiting inschrijven en afmelden voor maandag 28 maart om 12.00 uur. Na deze sluitingsdatum is afmelden niet meer mogelijk en zullen de kosten voor het gehele arrangement in rekening worden gebracht.

Aanmelden kan via Paul Vernooijs, email: paul@vernooijs.nl

Betalen gaat vooraf via Paul Vernooijs. Bij afmelding wordt door de IGC gerestitueerd als dat voor het aangegeven tijdstip is. Bij te late afmelding wordt dus niet gerestitueerd!

Adres:

Koninklijke Industrieele Groote Club
Dam 27
1012 JS Amsterdam

Binnen de Koninklijke IGC wordt een dress-code gehanteerd: Tenue de Ville, das optioneel tot 17.00 uur, daarna verplicht.